Bilete de avion
Lista completa cu unitatile de cazare selectate pentru comparatie (0)
Caută
Incepand cu data
Pana in data

Camera 1

Cum rezerv?

Frecvent, pe site, vom publica oferte de vacanta(Oferte Speciale si Last Minute) ale agentiilor de turism Tour Operatoare sau hoteluri, la cele mai mici preturi.

Gasesti o vacanta care iti place si esti hotarat sa o rezervi?

Apesi butonul “Mai multe detalii" sau “Rezervare oferta”  si completezi  formularul care va trimite cererea ta catre agentia de turism organizatoare,care face ofertarea.

 

Imediat ce au primit solicitarea ta, vei fi contactat si  vor confirma disponibilitatea ofertei;

Daca nu esti multumit de ofertele afisate  si vrei sa rezervi  o vacanta personalizata, trimite o cerere prin "Formular pentru rezervari online"  si te ajutam pas cu pas pentru a configura impreuna vacanta mult dorita. Chiar daca nu te pricepi sa faci rezervari, procesul este foarte simplu si, cu ajutorul nostru, te vei descurca foarte usor.

 

In cazul in care nici o oferta de pe site nu te atrage si vrei sa pleci in alta destinatie, pasii sunt la fel de simpli:

Ne spui unde vrei sa pleci, bugetul alocat ,perioada si numarul de persoane.

Incepem cautarile direct la agentiile de turism Tour Operatoare,companiile aeriene si hoteluri si iti trimitem primele rezultate ale cautarii noastre (Avion, Hotel, perioada, pret si ce include vacanta ta).

IMPORTANT

Site-ul www.SejurIeftin.ro nu este si nu actioneaza ca o agentie de turism. Rezervarile serviciilor turistice prezentate pe www.SejurIeftin.ro se efectueaza prin completarea formularului,care ajunge direct la Agentia de turism Tour Operatoare.

Site-ul www.SejurIeftin.ro nu proceseaza plati electronice si nu poate accesa in niciun fel informatiile tale financiare (cont bancar, numar de card, etc),. Confidentialitatea acestor date iti sunt garantate conform termenelor si conditiilor site-ului pe care faci cererea de rezervare.

Site-ul www.SejurIeftin.ro nu si asuma responsabilitatea pentru informatiile eronate,referitoare la unitatile de cazare,pachete turistice,oferte care induc  in eroare,fotografiile hotelurilor sau preturile oferite de agentiile de turism,care trimit ofertele catre noi.

Acces agentiiAgentiile au posibilitatea de a se inscrie, pentru a introduce in website oferte LAST MINUTE si nu numai.

*rezervarile efectuate pe site sunt garantate prin confirmarea de rezervare si prin contractele incheiate cu prestatorii
*tarifele sunt mai mici sau cel mult egale cu tarifele de receptie si sunt valabile numai pentru rezervarile efectuate prin www.sejurieftin.ro
*pentru rezervarile efectuate direct la receptia unitatilor de cazare prezentate pe acest site va recomandam sa verificati tarifele deoarece este posibil sa existe diferente semnificative pentru care nu ne asumam nici o raspundere 

ANAT