Bilete de avion
Lista completa cu unitatile de cazare selectate pentru comparatie (0)
Caută
Incepand cu data
Pana in data

Camera 1

Hotel Astoria Hotel 3 stele

Adauga in lista de comparatii pentru a alege in final cea mai buna oferta.

Clik aici pentru Imagini

Selectati una din imaginile de mai jos pentru a vedea versiunea marita.


Descrierea unitatii de cazare

Hotel Astoria*** reprezinta o buna varianta de cazare in Eforie Nord, avantajul fiind dat atat de pozitia foarte apropiata de mare, faptul ca o parte din camere beneficiaza de vedere la mare, dar si de faptul ca hotelul colaboreaza cu cel mai modern centrul de tratament din statiune.

In perioada 2012-2013, odata cu schimbarea echipei manageriale, camerele hotelului au primit un suflu nou, proaspat si modern. Mobilierul si parchetul din lemn masiv au fost reconditionate, cpatand un aspect ingrijit si curat. Balconul comun care deservea toate camerele a fost impartit in balcoane individuale pentru fiecare camera.

Structura de cazare

Conditii de cazare

Hotelul Astoria***, construit intr-un stil arhitectural clasic si inconjurat de un superb parc natural de 10.000 mp, ofera, deopotriva, o atmosfera plina de parfumul de neconfundat al vremurilor romantice de alta data, si confortul/ facilitatile dorite de orice turist pentru o vacanta relaxanta la mare. Ambianta este intima si prietenoasa, culorile sunt calde, iar privelistea oferita de parc este minunata.

Se ofera cazare in 79 camere duble, 5 camere single si 13 apartamente.   

Camerele duble sunt dotate cu grup sanitar propriu, TV, minibar, telefon, sistem de acces pe baza de cartele magnetice si aer conditionat.

Dispus paralel cu tarmul marii jumatate din camere au vedere la mare si cealalta jumatate - la statiune. Distributia camerelor se face doar la receptie.

Apartamentele sunt formate din living si dormitor si sunt dotate cu aer conditionat, baie, balcon cu vedere la mare, tv, minibar, telefon.

Servicii si Facilitati

Servicii si Facilitati Hotel

Hotelul Astoria*** din Eforie Nord are 3 etaje si este prevazut cu lift modern. Hotelul beneficiaza de incalzire centrala si aer conditionat in spatiile publice.

    Restaurant, terasa, bar, braserie.

    Pista bowling, 2 terenuri de tenis. Parcare.
    Centru de conferinte cu 2 sali (de 10 si de 100 pers)

Alte optiuni utile, disponibile la aceasta unitate

Adauga un comentariu

Raspunsuri si comentarii:

Momentan nu a fost adaugat nici un comentariu

Acces agentiiAgentiile au posibilitatea de a se inscrie, pentru a introduce in website oferte LAST MINUTE si nu numai.

*rezervarile efectuate pe site sunt garantate prin confirmarea de rezervare si prin contractele incheiate cu prestatorii
*tarifele sunt mai mici sau cel mult egale cu tarifele de receptie si sunt valabile numai pentru rezervarile efectuate prin www.sejurieftin.ro
*pentru rezervarile efectuate direct la receptia unitatilor de cazare prezentate pe acest site va recomandam sa verificati tarifele deoarece este posibil sa existe diferente semnificative pentru care nu ne asumam nici o raspundere 

ANAT