Bilete de avion
Lista completa cu unitatile de cazare selectate pentru comparatie (0)
Caută
Incepand cu data
Pana in data

Camera 1

Hotel Golden Tulip Hotel 4 stele

Adauga in lista de comparatii pentru a alege in final cea mai buna oferta.

Clik aici pentru Imagini

Selectati una din imaginile de mai jos pentru a vedea versiunea marita.

Hotel Golden Tulip,Mamaia,Litoral Romania
Hotel Golden Tulip,Mamaia,Litoral Romania
Hotel Golden Tulip,Mamaia,Litoral Romania
Hotel Golden Tulip,Mamaia,Litoral Romania
Hotel Golden Tulip,Mamaia,Litoral Romania
Hotel Golden Tulip,Mamaia,Litoral Romania

Descrierea unitatii de cazare

Hotel Golden Tulip 4 stele este amplasat in zona de nord a statiunii, in imediata vecinatate a plajei si a hotelurilor Palas si Pelican. Renovat complet in anul 2008, hotelul este compus din doua corpuri, unul paralel iar celalalt perpendicular cu tarmul Marii Negre. Hotel Golden Tulip Mamaia dispune de 290 de camere cu structuri variate, unele dintre ele avand vedere frontala catre mare. Hotelul este deschis pe durata intregului an si se adreseaza atat turistilor veniti in vacanta, cat si turistilor din segmentul business. Restaurante, baruri, piscina (contra cost), locuri de joaca si centru de conferinte, acestea sunt o parte din facilitatile de care puteti beneficia in cadrul Hotel Golden Tulip Mamaia.

Structura de cazare

Hotel Golden Tulip Mamaia cuprinde 290 de spatii de cazare impartite in: camere duble standard, camere duble Junior, camere duble Family, camere duble comunicante si apartamente.
Toate incaperile sunt dotate cu sistem de climatizare centralizat, televizor, minibar, seif, telefon, acces internet, balcon.
Camerele duble standard au, in mare parte, vedere la statiune si sunt distribuite in corpul Jupiter . In corpul paralel cu marea, Junona, exista camere duble cu vedere frontala la mare. In acest tip de camere nu se amplaseaza paturi suplimentare.
Camerele duble comunicante fara vedere la mare se regasesc doar in corpul Jupiter, la etajul 4, si au usa comunicanta intre camere.
Camerele duble Junior au in dotare in plus fata de cele standard, o canapea fixa.
Camerele Family cuprind un pat matrimonial si doua paturi suprapuse pentru copii, nu au vedere la mare si sunt pozitionate doar in corpul Jupiter. Paturile suprapuse sunt din lemn.
Apartamentele sunt compuse din dormitor matrimonial, baie cu cada, living cu canapea extensibila si grup sanitar de serviciu. Toate apartamentele au vedere catre mare si sunt amplasate doar in corpul Junona.
Camerele standard/family la parter sunt localizate exclusiv in corpul Jupiter, orientare catre nord (Hotel Dorna), dimensiunile si dotarile fiind identice cu ale celorlalte camere standard/family. Paturile suprapuse din camerele family la parter vedere nord, sunt metalice.

Servicii si Facilitati

Centrul de conferinte este format din 5 sali cu structura modulara si capacitati diverse.
Piscina, internet, sala conferinta, loc joaca, parcare, restaurant, lift, plaja privata, aer conditionat, balcon

Alte optiuni utile, disponibile la aceasta unitate

Adauga un comentariu

Raspunsuri si comentarii:

Momentan nu a fost adaugat nici un comentariu

Acces agentiiAgentiile au posibilitatea de a se inscrie, pentru a introduce in website oferte LAST MINUTE si nu numai.

*rezervarile efectuate pe site sunt garantate prin confirmarea de rezervare si prin contractele incheiate cu prestatorii
*tarifele sunt mai mici sau cel mult egale cu tarifele de receptie si sunt valabile numai pentru rezervarile efectuate prin www.sejurieftin.ro
*pentru rezervarile efectuate direct la receptia unitatilor de cazare prezentate pe acest site va recomandam sa verificati tarifele deoarece este posibil sa existe diferente semnificative pentru care nu ne asumam nici o raspundere 

ANAT