Bilete de avion
Lista completa cu unitatile de cazare selectate pentru comparatie (0)
Caută
Incepand cu data
Pana in data

Camera 1

Hotel Majestic Hotel 3 stele

Adauga in lista de comparatii pentru a alege in final cea mai buna oferta.

Clik aici pentru Imagini

Selectati una din imaginile de mai jos pentru a vedea versiunea marita.

Hotel Majestic,Mamaia,Litoral Romania
Hotel Majestic,Mamaia,Litoral Romania
Hotel Majestic,Mamaia,Litoral Romania
Hotel Majestic,Mamaia,Litoral Romania
Hotel Majestic,Mamaia,Litoral Romania
Hotel Majestic,Mamaia,Litoral Romania

Descrierea unitatii de cazare

Hotel Majestic Mamaia este pozitionat in nordul statiunii, in vecinatatea hotelului Rex, la aproximativ 25 de metri de plaja. Pe langa facilitatile de cazare, hotelul dispune de spatii de restaurante cu diverse specificuri, scena pentru spectacole, piscine, loc de joaca pentru copii si club de desen pentru cei mici. Hotelul are 241 de camere duble, 13 apartamente si 8 garsoniere. Toate spatiile de cazare sunt dotate cu TV, telefon, minibar, aer conditionat si baie cu dus. Hotel Majestic Mamaia dispune de trei restaurante in care oaspetii pot servi masa: restaurantul Majestic, restaurantul cu specific pescaresc si restaurantul "Protap". Terasele restaurantelor sunt amenajate in gradina bogata in vegetatie a complexului. Hotel Majestic Mamaia dispune de doua piscine exterioare, una pentru adulti si cealalta pentru copii. Echipa de animatori a complexului organizeaza zilnic activitati distractive in zona piscinelor. In curtea hotelului exista un loc de joaca amenajat cu saltele, leagane si tobogane, iar in holul hotelului sunt organizate activitati de pictura si desen. In fiecare seara pe terasa restaurantului Majestic se desfasoara programe artistice. Hotelul mai dispune de parcare proprie gratuita, in limita locurilor disponibile. 

Structura de cazare

Camerele duble sunt dotate cu TV, telefon, minibar, aer conditionat, internet, baie moderna cu dus. Majoritatea camerelor din cadrul hotelului sunt prevazute cu balcon.
Garsonierele sunt camere duble cu suprafata mai mare si sunt dotate cu TV, telefon, minibar, aer conditionat, internet, o canapea extensibila, baie cu dus si terasa. Pe fiecare etaj este dispusa cate o garsoniera.
Apartamentele sunt formate din living cu canapea extensibila, dormitor cu pat matrimonial, chicineta si baie. Apartamentele sunt doatate cu TV in ambele camere, telefon, aer conditionat, baie cu dus si balcon. Cele doua camere sunt despartite de usa. Chicineta este dotata cu minibar, plita electrica, fierbator si chiuveta. Toate apartamentele sunt amplasate la ultimul etaj al hotelului.

Servicii si Facilitati

Servicii All inclusive: cazare, mic dejun, pranz si cina - bufet suedez (in perioada 22.06-23.08) si a la carte (in perioadele 22.05-21.06 si 07.09-15.09), bauturi racoritoare+alcoolice in timpul programului de masa (13:00-15:00 si 19:00-21:00), limonada casei la piscina exterioara (10:00-13:00 si 15:00-19:00), 150 sezlonguri la plaja gratuite (in limita disponibilitatii)  pentru adultii platitori, program artistic si animatori, acces gratuit la cele 2 locuri de joaca situate atat in interiorul hotelului, cat si in exterior, acces gratuit la piscinele descoperite (cu apa incalzita) pentru adulti si copii, umbrele si sezlonguri gratuite la piscina in limita disponibilului, aparate fitness la piscina/sauna/jacuzzi, acces gratuit la terenurile de sport.
Parcare gratuita, internet wireless in lobby, program artistic, pastrarea si trimiterea corespondentei, comenzi taxi. 

Alte optiuni utile, disponibile la aceasta unitate

Adauga un comentariu

Raspunsuri si comentarii:

Momentan nu a fost adaugat nici un comentariu

Acces agentiiAgentiile au posibilitatea de a se inscrie, pentru a introduce in website oferte LAST MINUTE si nu numai.

*rezervarile efectuate pe site sunt garantate prin confirmarea de rezervare si prin contractele incheiate cu prestatorii
*tarifele sunt mai mici sau cel mult egale cu tarifele de receptie si sunt valabile numai pentru rezervarile efectuate prin www.sejurieftin.ro
*pentru rezervarile efectuate direct la receptia unitatilor de cazare prezentate pe acest site va recomandam sa verificati tarifele deoarece este posibil sa existe diferente semnificative pentru care nu ne asumam nici o raspundere 

ANAT