Bilete de avion
Lista completa cu unitatile de cazare selectate pentru comparatie (0)
Caută
Incepand cu data
Pana in data

Camera 1

Hotel Rozmarin Hotel 4 stele

Adauga in lista de comparatii pentru a alege in final cea mai buna oferta.

Clik aici pentru Imagini

Selectati una din imaginile de mai jos pentru a vedea versiunea marita.

Hotel Rozmarin,Predeal,Romania
Hotel Rozmarin,Predeal,Romania
Hotel Rozmarin,Predeal,Romania
Hotel Rozmarin,Predeal,Romania
Hotel Rozmarin,Predeal,Romania
Hotel Rozmarin,Predeal,Romania
Hotel Rozmarin,Predeal,Romania
Hotel Rozmarin,Predeal,Romania
Hotel Rozmarin,Predeal,Romania
Hotel Rozmarin,Predeal,Romania
Hotel Rozmarin,Predeal,Romania
Hotel Rozmarin,Predeal,Romania

Localizarea unitatii de cazare

 Predeal
Localizare: Bulevardul Mihail Săulescu 159 Predeal 505300

Descrierea unitatii de cazare

  
Construit inca din anii 1933-1936, Hotelul Rozmarin acum complet renovat si cu o arhitectura aparte va pune la dispozitie 64 de camere si 6 aparamente caracterizate de caldura si confortul unui spatiu in care veti dori sa reveniti.

O echipa profesionala va sta tot timpul la dispozitie, astfel incat dumneavoastra sa primiti servicii complete la inalte standarde pe perioda intregului sejur.

Hotelul Rozmarin din Predeal poate fi gazda dumneavostra in orice anotimp : va puteti declara iubirea intr-o primavara in care soarele pluteste timid pe crestele muntilor, va puteti petrece vacante de vara cu familia in jurul focului de tabara dupa o zi de plimbare, puteti admira hainele aramii ale padurii toamna, puteti ciocni un pahar de sampanie la cumpana dintre ani. Va puteti relaxa sau puteti organiza un eveniment corporate. 
Trebuie doar sa va exprimati dorintele, iar echipa noastra le va transforma in realitate.

Structura de cazare

 Hotelul dispune de 6 apartamente si 64 camere duble. Toate camerele dispun de TV satelit, balcon, minibar, bai cu cabina de dus. Oferind o panorama spectaculoasa, camerele si apartamentele generoase ofera conditii ideale de odihna dupa o zi de sedinta, de sport sau drumetie.

 Tipuri de camere disponibile : 

- 37 matrimoniale

- 20 twin

- 6 triple

- 1 garsoniera

- 6 apartamente

Camerele au baie proprie, uscator de par, sunt dotate cu minibar si TV.


Servicii si Facilitati

 Hotel Rozmarin 4* pune la dispozitia turistilor: Sauna, jacuzzi, solar, masaj, fitness.
Restaurant cu arhitectura montana, imbinand modernul si clasicul, cu bucatarie traditional romaneasca, are capacitatea de 300 loc.
CLUB Rozmarin cu 150 locuri la mese si cu o atmosfera antrenanta, animata de DJ renumiti, reprezinta un element suplimentar de atractie pentru oaspetii Complexului Rozmarin. Castigator al etapei a treia al celui mai renumit concurs international de DJ, "Thirst", editia 2005, Dj ILye, rezidentul clubului s-a clasat pe locul III in topul celor mai buni DJ romani ai momentului.
Centrul de Conferinte cuprinde 5 sali (capacitate intre 10 si 100 de locuri), dotate cu mobilier modern, modular, echipamente standard (ecran proiectie, flipchart, whiteboard), aparatura multimedia, TV, video sau DVD, acces internet. Sala "Regala" (maxim 120 de locuri) este locatia ideala pentru evenimente de amploare, fiind echipata cu instalatie de sonorizare si cu mobilier modular care permite aranjamente din cele mai diverse (teatru, sala de clasa, U, cabaret etc.). Salile "Ronda" si "Casino" se preteaza foarte bine pentru training-uri si sedinte (pana la 40 de persoane).
Posibilitatea inchirierii de biciclete si echipament sportiv, inchiriere ATV, organizarea de mese tip barbeque in locatii pitoresti, excursii in imprejurimi cu ghid, excursii in zona cu autocar sau microbus.
 
Facilitati :
- Spatiu de parcare- Bar de zi- Receptie 24/7- Internet wireless- Salon de mic dejun- Restaurant- Crama
- Terasa- Spatiu barbeque- Club- 5 Sali de conferinta - Sauna- Masaj- Sala de fitness- Jacuzzi
- Solar- TV in fiecare camera- Baie proprie - Minibar- Room-service- Spalatorie- Calcatorie
Decoratiuni personalizate, o atmosfera calda, confort si ospitalitate – iata principalele caracteristici ale spatiilor de cazare pe care Hotelul Rozmarin vi le pune la dispozitie.
Capacitate maxima de cazare : 154 persoane 

Alte optiuni utile, disponibile la aceasta unitate

Adauga un comentariu

Raspunsuri si comentarii:

Momentan nu a fost adaugat nici un comentariu

Acces agentiiAgentiile au posibilitatea de a se inscrie, pentru a introduce in website oferte LAST MINUTE si nu numai.

*rezervarile efectuate pe site sunt garantate prin confirmarea de rezervare si prin contractele incheiate cu prestatorii
*tarifele sunt mai mici sau cel mult egale cu tarifele de receptie si sunt valabile numai pentru rezervarile efectuate prin www.sejurieftin.ro
*pentru rezervarile efectuate direct la receptia unitatilor de cazare prezentate pe acest site va recomandam sa verificati tarifele deoarece este posibil sa existe diferente semnificative pentru care nu ne asumam nici o raspundere 

ANAT