Bilete de avion
Lista completa cu unitatile de cazare selectate pentru comparatie (0)
Caută
Incepand cu data
Pana in data

Camera 1

Lista neagra a agentiilor de turism

Mentionam ca toate informatiile prezente in aceasta pagina sunt primite de la persoanele fizice sau juridice mentionate, prin intermediul ANAT. Aceste persoane sau agentii si-au asumat si isi asuma raspunderea juridica si morala pentru veridicitatea datelor furnizate. Sejurieftin.ro nu redacteaza notificarile de mai jos, ci doar asigura publicarea lor, numai in cazurile in care buna credinta a expeditorilor nu poate fi pusa la indoiala. Scopul demersului nostru nu este acela de a defaima sau pagubi persoanele incriminate, ci doar de a inlesni accesul la informatie.

 

 

 

Data: 17.12.2008

Notificare primita de la: Big Travel Company, Serban Roxana, director agentie 

Agentia incriminata: SC 1 CLASS TRAVEL CONSULTING SRL

Continutul informarii: SC 1 CLASS TRAVEL CONSULTING SRL –AGENTIE DE TURISM CU LICENTA CAT. A NR.5024 ,CUI 24330960  REPREZENTATA PRIN DORCA NATALIA ANDREEA IN CALITATE DE ADMINISTRATOR  a incasat de la  societatea noastra  suma de 40.543 euro. Aceasta suma reprezinta achizitionarea unui pachet de servicii cu destinatia Austria – Kitzbuhel. Agentia noastra a efectuat la timp toate platile respectiv suma de 40532 euro .Mentionam ca la aceasta data doamna DORCA NATALIA ANDREEA , respectiv firma SC 1 CLASS TRAVEL CONSULTING SRL, sunt de negasit, respectiv toate telefoanele sunt scoase din functiune , iar la sediul social ( respectiv punct de lucru ) din str. Voievod Alexandru Moruzzi nr 10, parter , Bucuresti nu exista nici o firma de turism.


 

 

Data: 16.12.2008

Notificare primita de la: Bliss Travel, Andreea Luca, director

Agentia incriminata: CAIUS TRAVEL

Continutul informarii: In vara anului 2008 (lunile iunie, iulie si august), agentia de turism Caius Travel- Bacau a contractat de la agentia noastra, Bliss Travel-Bucuresti mai multe pachete pentru vara anului 2008 pe destinatia Bulgaria. Desi se afla in posesia tuturor facturilor acestia au achitat doar o parte din suma totala, ramanand o diferenta de 6877 euro, bani pe care Caius Travel nu i-a platit nici pana in ziua de astazi in ciuda insistentelor si rugamintilor  noastre. Tot ce au putut face a fost sa ne trimita un OP fals pe care vi-l trimitem si dvs. in atasament, OP datand din data de 08.12.2008 .  

De asemenea merita metionat comportamentul indoielnic al doamnei director Codruta Arvinte care in repetate randuri a facut afirmatii mincinoase asigurandu-ne de efectuarea acestei plati, dupa care in momentul in care inselatoria dumneaei a fost descoperita a refuzat orice fel de contact cu noi. 

Datorita tuturor acestor fapte ne vedem nevoiti sa actionam agentia mai sus mentionata in instanta in vederea recuperarii prejudiciului. 

Data: 16.12.2008

Notificare primita de la: ALTO Tours, Florin Tancu, director general

Agentia incriminata: LEXA TRAVEL / ROMINA TRAVEL / PERSONAL EXPERT

Continutul informarii: Ne chinuim din luna august 2008 sa ne recuperam banii pentru serviciile turistice prestate catre LEXA TRAVEL / ROMINA TRAVEL / PERSONAL EXPERT sau cum s-o mai chema dna Dumitrescu acum.

Schimbarile dese de nume ale agentiei de turism au dus la pacalirea multor colegi de breasla. Astazi pentru neplata facturilor aferente am anulat toate rezervarile de grup de Revelion 2009 efectuate in favoarea celor de mai sus. Replica dansilor a fost uimitoare si m-a obligat sa recurg la acest gest: ''nu e nicio problema ca le anulati, le facem repede in alta parte''. Din pacate alt coleg va fi pacalit si consider ca este normal sa ne atentionam  toti colegii de existenta unor TEPARI adevarati printre noi.
[...] Ii rog pe toti colegii nostri care deja au hotarari judecatoresti definitive si care alerga dupa recuperarea debitelor sa ma contacteze in vederea intocmirii unei plangeri PENALE pentru inselaciune.

 

Data: 8.12.2008

Notificare primita de la: Amazing Travel and Tour, Alexandra Mustata

Agentia incriminata: 1 CLASS TRAVEL CONSULTING SRL

Continutul informarii: Dupa ce SC 1 CLASS TRAVEL CONSULTING SRL a inaintat o oferta catre firma noastra pentru revelion 2008/2009, am solicitat  o confirmare de rezervare pentru servicii de cazare - Austria.
Am fost contactati de o persoana pe nume Andreea Natalia Dorca in calitate de administrator si asociat unic al firmei mai sus mentionate pentru a realiza demersurile necesare rezervarii de camere la doua Hoteluri , unul din  statiunea ISCHGL si celalalt din statiunea SEEFELD, Austria.

Dupa ce deja efectuasem  o parte din plati, conform facturilor proforme primite de la  “furnizor”, am sunat la  hotelurile mai sus mentionate, pentru a verifica daca  exista rezervari valabile pentru clientii nostri. Am constatat cu surprindere ca aceste rezervari nu exista, realizand in acel moment ca am fost inselati.

In acest moment nimeni din cadrul firmei mentionate mai sus, nu mai poate fi contactat iar doamna Dorca se afla deja in Santo Domingo de pe data de 01 decembrie.
Pagubele noastre sunt in valoare de 13.000 de euro. In aceeasi situatie se afla si agentia Expert Travel.

 

Data: 2.12.2008

Notificare primita de la: Dimm Travel, Daniela Natalia Georgescu

Agentia incriminata: Alina Tours (societatea Parnas Com)

Continutul informarii: La categoria rau platnici as mai adauga agentia Alina Tours, societatea Parnas Com, Cluj Napoca cu un debit de 10 598.63 RON, rezultat din prestarea serviciilor  vara 2007.

S-au facut nenumarate demersuri pentru recuperarea debitului, telefoane, adrese, discutii, toate soldate cu promisiuni neonorate.Dupa 10 luni de intelegere a situatiei dificile in care se afla agentia Alina Tours, as putea spune, sinonima cu prostia pe care trebuie sa ne-o asumam, am actionat agentia mai sus mentionata in judecata.


 

Data: 24.11.2008

Notificare primita de la: ParadiseTravel Agency, Catalina Burcea

Agentia incriminata: CLASIC TRAVEL & TOURS

Continutul informarii: Agentia touroperatoare Paradise  Travel Agency se alatura celor ce sunt nevoiti sa reclame parteneri care, la  un moment dat, dovedesc neseriozitate si lipsa de profesionalism. Indraznim  sa va atragem atentia asupra unui caz destul de grav in colaborarea pe care  noi am avut-o cu o agentie din Bucuresti  - SC CLASIC TRAVEL & TOURS SRL -  societate care la data de 01.09.08 avea debite restante fata de  societatea noastra in valoare de 16.444  euro. Aceste datorii au fost acumulate in urma rezervarilor pe destinatia BULGARIA facute la noi de catre  Sc Clasic Travel & Tours Srl pe timpul verii 2008 si neachitate. Desi am incercat in repetate randuri atat in scris cat si telefonic - sa le cerem  plata debitelor restante, nu ne-am ales decat cu promisiuni de achitare in  cel mai scurt timp si nenumarate minciuni si tergiversari.  
Dna Gheorghiu-Manea Alina  Oana  -  administratorul agentiei CLASIC TRAVEL & TOURS ne-a declarat chiar in  scris, in data de 23.10.2008, ca va achita suma de 16 444 EURO pana la data  de 28.10.2008. Dar, in ziua de 28.10.2008 in loc de ordin de plata, am  primit pe fax din partea dumneaei o notificare in care se mentiona ca  urmeaza sa achite debitele restante in transe pana la data de 14.11.2008,  prelungind astfel termenele de plata asumate chiar de dumneaei cu o  saptamana inainte. Aceasta notificare semnata in care d-na Manea isi recunoaste datoriile catre firma noastra o aveti in atasament.
Va informam ca pana astazi, 24 Noiembrie 2008, agentia SC CLASIC TRAVEL & TOURS SRL nu si-a achitat sumele datorate fata de SC PARADISE TRAVEL AGENCY SRL. Singurii bani care ne-au intrat efectiv in cont pana la aceasta data fiind suma de 2866 euro, debitele SC CLASIC TRAVEL & TOURS fata de societatea noastra fiind in acest moment de 13.578 euro.
De altfel, in atasament am pus ordinele de plata false trimise la noi pe fax in datele de 12, 13 si 14 noiembrie - ordine prin care d-na Gheorghiu - Manea Alina Oana  incerca sa ne induca in eroare cum ca ar fi platit in contul SC Paradise  Travel Agency si alte sume din debitele restante. Ceea ce va  pot spune insa, este ca pana la data de 24.11.2008 aceaste sume NU au intrat  in contul agentiei noastre. In momentul in care d-nei Manea I s-au cerut swift-urile acestor transferuri bancare, tot dumneaei a inceput sa ameninte.


 

Data: 14.11.2008

Notificare primita de la: ANAT

Agentia incriminata: SC RIVIERA IMPEX INVEST SRL – BITU TRAVEL

Continutul informarii: La solicitarea reprezentantului Regiunii ANAT Sud-Muntenia in judetul Arges, va informam ca  SC RIVIERA IMPEX INVEST SRL – BITU TRAVEL din Pitesti este rau-platnica, avand debite restante fata de membrii ANAT. Aceasta societate nu este membru ANAT.

Va informam ca agentia BITU TRAVEL (Firma RIVIERA IMPEX INVEST SRL) si-a schimbat recent denumirea in TIB TRAVEL ( inca nu are licenta pt TIB TRAVEL )

si au sediul in acest moment in I.C. BRATIANU, Bl 42 , SC D , AP 1 – PARTER – PITESTI .


Data: 13.11.2008

Notificare primita de la: Eurolines Romania, Ivona  Enasescu

Agentia incriminata: EDIL PROIECT

Continutul informarii: Va recomandam sa evitati colaborarea cu firma EDIL PROIECT- din Bacau, sau cu patronul acesteia DIRLEA ADRIAN, deoarece se incadreaza la categoria TEPARI, care emit FIle CEC sau Bilet la Ordin fara acoperie.


 

Data: 5.11.2008

Notificare primita de la: Variant Travel (SC Pora Construct SRL), Liana Popa, director agentie

Agentia incriminata: ROMINA TRAVEL (SC PERSONAL EXPERT)

Continutul informarii: Se pare ca in ultimul timp, tot mai multe asa zise agentii de turism (si nu numai) incearca sa-si acopere cheltuielile si, in general, sa-si duca existenta pe baza "tunurilor" date celor de buna credinta. Tin sa atrag atentia tuturor membrilor ANAT asupra agentiei de turism ROMINA TRAVEL Constanta, apartinand firmei PERSONAL EXPERT. Adresa acestei firme, conform contractului, este  Str Soveja, nr 53, bloc 14, ap 31, parter, Constanta . Directorul agentiei, Magda Dumitrescu, ne-a solicitat o rezervare pentru o cazare de 3 nopti la Paris, la un hotel foarte scump, in perioada 4-7 octombrie 2008,  pentru niste persoane cu mare "greutate" in judet ( inca nu le fac public numele pentru ca poate acestea au fost corecte si au platit sejurul agentiei Romina Travel ). Valoarea facturii este de 9621, 00 lei, neachitata nici la acesta data, desi promisiunea ferma a fost ca plata se va face pana pe data de 06.10.08 ( conform termenului precizat pe factura fiscala ). Sigur ca greseala noastra a fost ca am acceptat aceste conditii de plata dar rezervarea a fost facuta in preziua plecarii turistilor, nemaifiind timp fizic pentru plata in avans . Mentionez ca mai colaborasem  cu acesta agentie si isi platise datoriile, presata de faptul ca turistii nu ar fi putut pleca daca plata nu ar fi fost facuta integral. Probabil a fost o strategie de a obtine mai departe servicii fara plata. La fiecare telefon zilnic dat Magdei Dumitrescu raspunsul a fost invariabil "acum sunt pe drum, ma duc la banca" si invariabil se intampla ceva care o impiedica sa ajunga ( copil bolnav, lipsa personal, incurcaturi finaniciare etc ). La o luna de la intoarcerea turistilor, consider ca trebuie sa ne punem problema daca vom mai recupera vreodata acesti bani pe cale amiabila sau trebuie sa-i obtinem pe cale juridica. Mai nou, Magda Dumitrescu nu mai raspunde la telefon decat daca este sunata de pe numere de telefon  pe care nu le cunoaste. Am rugamintea ca, daca mai exista alte agentii care au patit ceva asemanator cu Romina Travel, sa ne informeze si sa ne comunice, eventual, ce metode au aplicat pentru recuperarea banilor.


 

Data: 10.09.2008

Notificare primita de la: ANAT; Carpe Diem Travel

Agentia incriminata: TRANSBLUE SRL

Continutul informarii: In completare la atentionarea domnului Grigore Alecsa privind colaborarea cu agentia de turism TRANSBLUE SRL din Braila, domnul Paul Frentescu, Director General CARPE DIEM TRAVEL,  va informeaza ca agentia de turism TRANSBLUE SRL  din Braila ii datoreaza suma de 5.000 LEI Ron, ca urmare a  asigurarii de servicii turistice externe.

In ultima etapa a discutiilor a garantat cu BILET LA ORDIN care desigur nu poate fi onorat din motivul lipsei de fonduri din contul bancar.
In ciuda tuturor insistentelor si demersurilor facute  de pana acum de catre societatea CARPE DIEM TRAVEL SRL,  societatea TRANSBLUE SRL nu i-a achitat contravaloarea serviciilor prestate in suma de 5.000 lei Ron.

 

Data: 9.09.2008

Notificare primita de la: ANAT; Olimp Iasi SRL

Agentia incriminata:  TRANSBLUE SRL

Continutul informarii: Domnul Grigore ALECSA, Director General OLIMP IASI,  va informeaza ca agentia de turism TRANSBLUE SRL  din Braila ii datoreaza suma de 25.270 Ron, ca urmare a  asigurarii de serviicii turistice pe Litoral in aceasta vara.

In ciuda tuturor insistentelor si demersurilor facute  de pana acum de catre societatea Olimp Iasi SRL,  societatea Transblue SRL nu i-a  achitat contravaloarea serviciilor prestate in suma de 25.270 Ron.

 

Data: 17.03.2008

Notificare primita de la: Edelweiss Travel, Florentin Mocanu, General Manager

Agentia incriminata: JORDY TOURS

Continutul informarii: Va aducem la cunostinta patania noastra cu agentia de turism Jordy Tours, condusa de D-na Daniela Livadariu.

Au solicitat oferta pentru Revelion in Austria, au primit si in 10.12.2007 au facut cerere de rezervare , cerere care a fost confirmata de noi in 11.12.2007.

Pe 12.12.2007 li s-a emis factura proforma, urmata de factura fiscala in 28.12.

Pe 13.12 au ransmis pe fax lista cu numele participantilor la pachetul cumparat.

Telefonic, dupa 16 decembrie, l-a anuntat pe directorul de agentie, Dl Cristian Pitulice ca turistii s-au cam razgandit.

Acesta i-a atras atentia ca penalitatile sunt de 100% si a spus ca stiu, ca au experienta in turism si ca incearca sa-i convinga pe turisti sa plece.

Dupa 01.01, cand am intrebat ce se intampla ca nu am primit banii, mi s-a spus de catre doamna Livadariu ca imi va plati, dar vrea "sa ma vada, cum sa-mi plateasca asa, fara sa ma cunoasca".

Am insistat cu telefoanele si ultima data, dupa 01.02.2008 a spus ca nu poate sa plateasca niste servicii de care nu au beneficiat turistii ei.

Din 02.02.2008 telefonul lor prezinta “ocupat” tot timpul.

Recomandam prudenta in relatiile cu aceasta agentie care nu este membru ANAT.

Data: 14.03.2008

Notificare primita de la: Dal Travel, Daniela Nedelcu, director general

Agentia incriminata: SC FANTASIA TURISM SERVICES SRL

Continutul informarii: Ne vedem pusi in situatia neplacuta de a va semnala ca agentia SC. FANTASIA TURISM SERVICES S.R.L. din Bucuresti, in calitate de subagent al SC DAL TRAVEL SRL, nu plateste trei facturi, incepand cu data de 09.11.2007, in conditiile in care contractul de colaborare respecta decontarea conform calendarului BSP.
In data de 02.02.2008 le-am trimis o notificare (interna) de care nu au tinut cont, exprimandu-se, prin glasul D-nei Directoare Alina Stoica, ca nu are nicio valoare [...]
Astazi am demarat actiunea in justitie impotriva agentiei respective, subliniez inca o data cu tot regretul ca aceste lucruri se intampla intre colegi.

 
Acces agentiiAgentiile au posibilitatea de a se inscrie, pentru a introduce in website oferte LAST MINUTE si nu numai.

*rezervarile efectuate pe site sunt garantate prin confirmarea de rezervare si prin contractele incheiate cu prestatorii
*tarifele sunt mai mici sau cel mult egale cu tarifele de receptie si sunt valabile numai pentru rezervarile efectuate prin www.sejurieftin.ro
*pentru rezervarile efectuate direct la receptia unitatilor de cazare prezentate pe acest site va recomandam sa verificati tarifele deoarece este posibil sa existe diferente semnificative pentru care nu ne asumam nici o raspundere 

ANAT