Bilete de avion
Lista completa cu unitatile de cazare selectate pentru comparatie (0)
Caută
Incepand cu data
Pana in data

Camera 1

Parteneri

Termeni și condiții 

Încheierea contractului
Contractul, care are ca obiect prestarea unui serviciu sau unor servicii turistice și realizat exclusiv între turoperator și client. SejurIeftin.ro este doar intermediarul întocmirii acestui contract.

Obligațiile SejurIeftin.ro
SejurIeftin.ro se angajează, să transmită instantaneu datele rezervării clientului către turoperatorul detinator al ofertei turisctice si sa ia legatura cu clientul,in cazul in care rezervarea nu se confirma.

Renunțarea
1. În cazul unei renunțări din partea clientului contractant, costurile de stornare vor fi plătite în funcție de pretențiile fiecărui turoperator. 
2. Costurile de stornare sunt diferite în funcție de termenii și condițiile fiecărui turoperator. 

Răspunderea
1. SejurIeftin.ro nu este responsabil pentru eventuale lacune în serviciile oferite de turoperator . Pretențiile de compensare vor fi îndreptate exclusiv către turoperatorul respectiv.
2. De asemenea, SejurIeftin.ro nu poate fi tras la raspundere pentru continuturile paginilor de web puse la dispoziție ca linkuri către terți. 
3. SejurIeftin.ro este răspunzător în limitele legale doar pentru serviciile de intermediere turistică.

Clauze finale
1. În cazul în care una dintre reglementările prezentate ca Termeni și condiții nu este eficientă sau devine ineficientă ori conține vreo lacună, eficiența celorlalte prevederi rămâne totuși activă. 
2. Raportul contractual se realizează cu legile din Romania. 
Acces agentiiAgentiile au posibilitatea de a se inscrie, pentru a introduce in website oferte LAST MINUTE si nu numai.

*rezervarile efectuate pe site sunt garantate prin confirmarea de rezervare si prin contractele incheiate cu prestatorii
*tarifele sunt mai mici sau cel mult egale cu tarifele de receptie si sunt valabile numai pentru rezervarile efectuate prin www.sejurieftin.ro
*pentru rezervarile efectuate direct la receptia unitatilor de cazare prezentate pe acest site va recomandam sa verificati tarifele deoarece este posibil sa existe diferente semnificative pentru care nu ne asumam nici o raspundere 

ANAT